Фирма Бранд сервиз –Д” ЕООД е основана през  2010 г. в град Шумен  с дейност  продажба и сервизна поддръжка на почистваща техника с марките KÄRCHER и Nilfisk Alto.

В магазина на фирмата се предлагат пароструйки, водоструйки, прахосмукачки, подопочистващи автомати  с марките KÄRCHER, Nilfisk Alto, Viper,Annovi Reverberi.

Успоредно с продуктите всеки клиент получава едно добро обслужване, оптимално решение, гаранционен сервиз и извънгаранционна поддръжка. За всеки закупен продукт от магазина ще намерите пълната гама от резервни части и консумативи.

 

Фирма „Бранд сервиз-Д”ЕООД е единствен оторизиран представител на фирма ROTOWASH- Турция.Произведените от тази фирма водоструйки, пароструйки, еднодискови машини са висок клас, с европейски сертификати и съобразена с възможностите на българския пазар цена.

Фирменият магазин предлага резервни части с гарантирано качество и произход и осъществява максимално бърза доставка. Вложените в сервиза оригинални резервни части са с гаранция, независимо от гаранцията на машината.

Във фирмения магазин ще намерите богата гама професионални почистващи препарати и аксесоари ,както за поддържане чистотата на автомобила,така и за безупречната хигиена на Вашият  хотел, ресторант, офис, дом.